Eklundshovsvägen 1 H

Eklundshof , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 m²

Hyra

2 300 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontors- eller butikslokal i lummiga Eklundshov

Söker du en mindre lokal i en lugn och harmonisk miljö men ändå ha bekvämt avstånd till city så har du hittat rätt. Här erbjuds en mycket fräsch och charmig lokal om ca 70 m² i Eklundshov. Passar såväl till kontorslokal eller butikslokal. Lokalen har en öppen yta och är inredd i genomgående ljusa färger. 2 st parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lokalen. Från Eklundshov finns det fina gång- och cykelvägar via Uppsalas lummiga stadspark som tar dig direkt till- och från centrum och Resecentrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 70 2 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2300

Utförande

Planlösning:

Lokalen har idag ett tillbyggt rum till vänster om ingången men denna kan rivas för att få en större och öppen yta. Betonggolv och ljusa väggar. Pentry och RWC med dusch finns installerat. Generöst ljusinsläpp tack vare dubbla entrédörrar i glas samt fönster i soligt gavelläge.

Omgivning

Omgivning/natur:

Eklundshov är en lummig oas uppe på åsen med närhet till de centrala delarna av Uppsala.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer och busshållplats finns endast fem minuters gångpromenad från lokalen. Det är även enkelt att ta sig med bil. Fina gång- och cykelvägar tar dig till Stadsparken och citykärnan och cyklar du åt motsatt håll kommer du till Ultunaområdet och Sunnersta.
Eklundshovsvägen 1 H