Västra gatan 62

Centrum , KUNGÄLV
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

460 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Möjlighet att hyra butikslokal på Västra Gatan i Kungälv!

Här finns nu möjlighet att hyra butikslokal på mysiga Västra Gatan i Kungälv. Lokalen har en öppen planlösning om ca 280 kvm i entréplan för försäljningsyta eller sittplatser för restaurang. Det är möjligt att göra om lokalen till restaurang, men det saknas både anpassad ventilation och fettavskiljare, vilket hyresgäst måste installera. Längst in i lokalen finns ett andra våningsplan som tidigare fungerat som lageryta för butiken. Denna ytan är ca 100 kvm. Det är möjligt att sätta in fönster och nyttja den som annat än lager. Mot Västra Gatan finns även där en andra våning, i detta fall en lägenhet med 3 rum och kök. Lägenheten går endast att nå via butiksytan och är inte möjlig att hyra separat. Lägenheten har tillstånd för boende, så man kan kombinera bostad med verksamhet om så önskas. Tidigare hyresgäst använde ytan för kontor. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    460 m2

Utförande

Våningsplan:

1 av 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungälv, ett intressant område med unika fästningar, spännande historia, moderna resecentrum och stora köpcenter. Ligger 15-20 min utanför Göteborg i riktning mot Oslo. Både hav och sjöar finns närliggande för den som vill avnjuta lunchen med en finare vy men finns även möjlighet till fina promenadstråk kring olika vandringsleder och skogsområden. Fina Marstrand ligger också i denna kommun.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig runt med kollektivtrafiken. Expressbussar går direkt in till centralstationen i Göteborg till exempel. Även enkelt att ta sig ut på E6 för den som har bil.
Västra gatan 62

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor