Importgatan 10

Hisingen , HISINGS BACKA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

700 /m²/år

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Lager & logistik

Ändamålsenlig lagerlokal vid Stigs Center

Nu kan vi erbjuda en ändamålsenlig lagerlokal precis bredvid Stigs Center. Lokalen är belägen på källarplan och har access via ramp ner till port och gemensam lastgata. Portens inre öppningsmått är 3 x 2,7 meter. I lokalen finns det en öppen lageryta, pentry och wc med dusch. Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer. Välkomna att boka in en tid för visning!

Övrig information

Övrigt:

FASTIGHETSINFORMATION En blandfastighet innehållande kontor, kontorshotell, lager, restaurang och ett femtiotal miniförråd. Fastigheten har tre våningar och fjärrvärme och nås enkelt med både bil och buss. I närområdet finns Stigs Center med ett stort serviceutbud och goda kommunikationer. Flera olika branscher sitter i fastigheten ihop med ett mindre kontorshotell och en restaurang. Miniförråden är lämpliga både för privatpersoner och det mindre företaget. Dessa är lättillgängliga och nås dygnet runt, 7 dagar i veckan. Bra säkerhet. Fjärrvärme och 3 våningar. OM SVENSKA HUS SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-06-01

Utgångshyra kr/m2/år:

700

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från E6. Här är det även nära till Backaplan och Bäckebol köpcenter och fortsätter du norrut på E6 är du i Kungälv på bara femton minuter. Fastigheten är även belägen med närhet till både natur och diverse service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns inom fastigheten.

Närservice:

I närområdet finns Stigs Center med flera restauranger och butiker. Skulle ni behöva ytterligare service är det bara en kort bilfärd bort till Backaplan eller Bäckebol köpcentrum med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. Dessutom nås även Kungälv på bara 15 minuter.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bil och buss. Flera busshållplatser finns i när anslutning till fastigheten där buss 47 och X4 avgår med täta turer mot Kungälv, de centrala delarna av staden och Mölnlycke. Det nära läget till E6 och Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 bidrar till direkt åtkomst till lederna och innebär till att man lätt tar sig till och från fastigheten med bil.
Importgatan 10