Typ Kontor

Kommun, område Solna, Solna/Arenastaden

Area 500 m² - 42 000 m²

Tillträde 2015-10-01.

Kontakta annonsören

Ring Lena Holmström på telefon: 08-556 747 39 Eller mejla din fråga

Kontaktuppgifter

Fabege AB
Box 730, Pyramidvägen 7
169 27 Solna
Lena Holmström

Tel: 08-556 747 39
Mobil: 070-638 86 36

Företagsinformation

Oavsett om du söker en liten lokal, ett våningsplan eller ett helt hus för din verksamhet så har Fabege lokalen. Vi erbjuder effektiva och flexibla lokaler, främst kontor men även butiker och andra verksamheter. Oavsett vilken storlek du söker på din framtida lokal, så finns sannolikt något som passar.
Till din hjälp finns Fabeges kompetenta uthyrare. Med utgångspunkt i dina behov hjälper de dig ta fram en lokal som möter dina önskemål. Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot förvaltning av kontorslokaler samt fastighetsutveckling. Vi har valt att koncentrera våra fastigheter till attraktiva områden med goda kommunikationer. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 100 fastigheter och bolagets verksamhet är koncentrerad till tre delmarknader med tillväxt; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad.

Fler annonser från Fabege AB

Evenemangsgatan, Solna/Arenastaden

Välkommen till arenan för framgång! En plats som erbjuder allt du och ditt företag kan önska.

Beskrivning

Scandinavian Office Building i nya Arenastaden i Stockholm kommer att profileras som en toppmodern och miljövänlig byggnad med state of the art-teknik.

Scandinavian Office Building är en av Arenastadens högsta byggnader och syns väl från fjärr- och pendeltåg samt Arlanda Express. Med ett kontor i här, en av Arenastadens högsta byggnader, syns väl från fjärr- och pendeltåg samt Arlanda Express samt ni får Arenastadens bästa skyltläge i händelsernas centrum.

Scandinavian Office Building ger goda möjligheter att arbeta aktivitetsbaserat, det innebär att vi anpassar ert kontor helt efter er organisations arbetssätt och behov.

Utförande

Byggår:2013

Omgivning

Närservice:Redan idag finns ett högklassigt och bra utbud av restauranger i Arenastaden som erbjuder både husmanskost och take away, bland annat Strix, Greven & Betjänten, Dizzy, Subway, Kökselvan, Modis och Slagteriaktiebolaget. På Slagteriaktiebolaget, som är öppet både dag och kvällstid, kan ni få hjälp att arrangera ett event eller en konferens i den häftiga skybaren som ligger alldeles intill Friends Arena. Eller varför inte bara njuta av en cappuccino i caféet i ljusgården på Evenemangsgatan 31. Handelsbanken har öppet varje vardag mellan 10-16 för den som vill uträtta sina bankärenden snabbt och smidigt på lunchen. Kiosken Quickstar säljer SL-biljetter, tobak och godis, men även sallader och mackor. Idrottskliniken har öppnat för den som behöver hjälp med sjukgymnastik eller träffa en läkare specialiserad på idrotts skador. I samma kvarter finns även Apoteket. Det finns även bankomat och kemtvätt i området. På Gårdsvägen 18 och Evenemangsgatan 31 kan ni få hjälp att arrangera er konferens med catering om så önskas. Ytterligare konferensmöjligheter finns i bankettsalen i anslutning till Quality Hotel Friends. I närområdet finns också goda träningsmöjligheter, vi kan bland annat rekommendera Balance Training på Gårdsvägen 10 och Vasalundshallen på Badhusplanen 1 där det erbjuds både gym och simning. Eller varför inte en löptur runt Råstasjön på lunchrasten? Arenastaden erbjuder med andra ord redan en närservice av högsta klass. Men det kommer att bli ännu bättre. I Mall of Scandinavia kommer det att finnas 250 butiker och restauranger samt Sveriges modernaste biograf. På Quality Hotel Friends kan du bjuda kunder på högklassig mat eller ta en after work i den fantastiska skybaren på 90 meters höjd.
Kommunikationer:Arenastadens geografiska placering är utomordentligt bra kommunikationsmässigt. Pendeltåg (Solna Station): 7 min från Centralstationen (Märsta-Södertälje C), 30 min från Arlanda (2012), 6 min från Centralen och 3 min från Odenplan med Citybanan (2017). Tunnelbana: Tunnelbanans blå linje, station Solna Centrum samt Näckrosen, och når du på 10 minuters till fots eller cirka 2 minuter med buss. Buss: 10 olika linjer passerar Arenastaden, 505X (Solna C-Ulriksdals station), 70 (Odenplan-Universitetet), 156 (Ulvsunda industriområde-Danderyds sjukhus), 176/177 (Mörby Station-Ekerö), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 515 (Odenplan-Sundbybergs station). 15 min från Solna C till Bromma flygplats och 13 min till Odenplan med buss 515. Bil/Cykel: Endast 5 km från Stockholm City med avfarter från både E4 och E18. Även med cykel tar du dig enkelt till Arenastaden, då det finns gått om cykelbanor från alla väderstreck. Tvärbanan: Alvik/Sundbyberg/Solna station (2014). Flygplatser: 10 min med bil till Bromma flygplats och 30 min med bil till Arlanda.
Omgivning/Natur:Arenastaden är under utveckling och inom några år kommer Sveriges kanske mest fascinerande stadsdel att stå klar. Arenastaden erbjuder en unik mix av ett antal attraktiva beståndsdelar som tillsammans bildar en lika unik helhet. 30 000 nya framtidsanpassade arbetsplatser som byggs med miljöklassificering, Friends Arena, en megascen för världsartister inom sport och kultur, Mall of Scandinavia med shopping i världsklass, Quality Hotel Friends, ett 90 meter högt hotell ritat av Gert Wingårdh, med 399 dubbelrum, skybar och möjlighet att hålla konferenser för fler än 1 800 personer samt 3 000 bostäder. Citypuls men nära till naturen. Citykänsla men med moderna kontorslokaler som är lätta att anpassa. Citys alla storheter i något som kommer att bli framtidens stadsdel. I Arenastaden faller alla bitar på plats, i en stadsdel som redan lockat många av marknadens starkaste varumärken, som exempelvis Carlsberg, Adidas, Apoteket, Olympus, Egmont, Vattenfall, Svea Ekonomi, Nike, Nordisk Film och Svenska Fotbollförbundet. Friends Arena och Quality Hotel Friends har redan öppnat och Mall of Scandinavia öppnar hösten 2015. För dig som vill njuta av grönområden finns Råstasjön med promenadstråk i området. I närheten finns också Hagaparken och Ulriksdals slottsområde, som ingår i världens första nationalstadspark.

Storlek

Total:42 000 m²
Kontorsarea:500 m² - 42 000 m²

Geografi

Adress:Evenemangsgatan
Område:Solna/Arenastaden
Kommun:Solna